CMG exterior
break area
area
station
Client
Centra Health Group
Scope
Space Programming, Finish and Furniture Specification, Construction Documents, Construction Administration

About This Project

Challenge: The fifteen years old building had been designed for a future expansion that never materialized. We were challenged to rethink the expansion space and utilize it in a way that was most fitting to the needs of our client’s practice.

Client Ask: The clients wanted the space to be used to expand the existing office suite, and to include a new centralized registration and areas for wound care and cardiovascular procedures.

Solution: The resulting design creates a fusion between the clean Scandinavian aesthetic of the original building and the friendly and nurturing feel of the Centra Health brand.?The renovation also added to the practice support areas with a main business office, a scheduling and call center, and an expanded café.

Weekly meetings were conducted with the end users to understand the function and flow of their individual departments in order to design a floor plan that would allow them to work together cohesively as a single unit on one floor. A new rear entrance was designed to mesh with the existing building aesthetics while strengthening the Centra Medical Group brand. This entrance offers a separate waiting area for patients of the newly added departments. For the interior build-out, we were tasked with marrying the building’s existing feel to the CMG finish standards created by the Centra Board Members.

韩国av片永久免费_韩国电影三级中文字幕hd_好大好爽我要喷水了